Olemme uusi tilitoimisto

20.06.2021

Olemme kaksi taloushallinnon pitkän linjan ammattilaista ja olemme molemmat toimineet useiden vuosien ajan vaativissa taloushallinnon tehtävissä. Meillä on vankka kokemus palveluista, joita tarjoamme nyt laajemmalla asiakaskunnalle.

Erityisesti tarjoamme palveluja rekisteröidylle yhdistyksille, kuten esimerkiksi koirakerhoille, rotujärjestlille jne. Olemme hoitaneet vuosien ajan suuren rotujärjestön taloushallintoa ja jäsenasioita. Samalla olemme kehittäneet toimintatapoja automaattisiksi ja sähköisiksi. Kaikki tositeet ovat meillä sähköisessä muodossa. Kuitteja tai laskuja ei enää toimiteta meille paperisina, vaan ne tallennetaan palveluun joko kuvana tai pdf-tiedostona.

Käytämme Procountor tilitoimistosovellusta taloushallinnon tekemisessä. Järjestelmä on säädettävissä tarpeidenne mukaan. Ja kaikki hallinnoinittin liittyvät asianmukaiset hyväksyntäprosessit (esim. maksettavien laskujen hyväksyminen ennen maksamista) sisältyvät palveluun joko tietokoneella tai matkapuhelimen appin avulla tehtynä.